Voor goed bestuur

Veel leden van WWW en Passie voor Wassenaar wonen al heel lang in Wassenaar en hebben een warme band met het dorp.
Zij zijn betrokken met het wel en wee, hebben een mening en zetten zich in voor een mooie, groene en sociale leefomgeving

Voor Wassenaarders door Wassenaarders

Nieuwe leden gezocht!

Bij de nieuwe partij Lokaal Wassenaar! die gaat deelnemen aan de verkiezingen in 2018 is er altijd een warm welkom voor Wassenaarders die zich net als wij willen inzetten voor ons groene, onafhankelijke en onvergelijkbare dorp.

Doel van Wat Wassenaar Wil

WatWassenaarWil, de grootste en oudste lokale partij, is opgericht in 2005 met het doel zich in te spannen voor een goed bestuur van onze gemeente. Daarbij richt de partij zich volledig op:

Deelnemen aan het bestuur van Wassenaar.

Onze raadsleden en bestuurders zetten zich volledig in voor de eigen gemeente en hebben geen politieke ambities of verplichtingen elders.

Een lokale partij heeft grote voordelen:

Het beleid van WatWassenaarWil wordt bepaald voor- en door Wassenaarders, geen inmenging van partijgenoten en belanghebbers in Den Haag of elders.
Veel leden zijn geboren en getogen in Wassenaar, zij hebben als geen ander oog voor alle onvervangbare kwaliteiten van Wassenaar. Het strand, de duinen, het groen. De prettige en sociale woon- en leefomgeving.

WatWassenaarWil vertegenwoordigt heel Wassenaar; niet een enkele zuil of sociale groep, maar iedere Wassenaarder.

Wilt u meer weten over onze visie, lees dan eens bij “dossiers” over belangrijke onderwerpen die iedere Wassenaar aangaan.

Lid of donateur worden

Door lid te worden van WatWassenaarWil kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de plaatselijke politiek èn u weet in ieder geval zeker dat er naar u geluisterd wordt...

Wordt nu lid!

Geen agenda items toegevoegd

Lid of donateur worden

Door lid te worden van WatWassenaarWil kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de plaatselijke politiek èn u weet in ieder geval zeker dat er naar u geluisterd wordt...

Wordt lid van WatWassenaarWil voor € 40,- per jaar. De bijdrage voor gezinsleden bedraagt € 15,-.

Indien u later in het jaar lid besluit lid te worden, wordt het bedrag voor lidmaatschap berekend naar rato van het aantal resterende maanden.

U kunt ook besluiten donateur te worden of een eenmalige bijdrage te storten op IBAN NL 91 INGB 0004 8306 31 ten name van WatWassenaarWil, Wassenaar.

Vul uw gegevens hieronder in en klik op "Verzenden". U hoort spoedig van ons.